ДАМСКИ БЛУЗИ "LA SIGNORA"

Данни за контакт

 • Област:
  обл. София
 • Град:
  София
 • Квартал:
 • Адрес:
  Плиска, ул. Николай Куперник 6
 • п.к.:
  1 113
 • мобилен:
  0897033486
 • e-mail:
  stonibg@abv.bg
 • @уеб сайт:
  http://modnistoki.com

Социални мрежи

Информация

Дамски блузи “ La signora „ се представлява от ЕТ”Стоян Иванов”от 2004 в България.
 
Фирмата ни  е ангажирана с производство и продажба на модни дрехи и стоки.
Главният офис на modnistoki“ La signora „ е в София. Във фирмата работят десет служители.
С всяка година броят на директориите в сайта modnistoki.com е все по-голям, представена в нови продукти. На начална страница представяме дамска мода ,там са наши дизайнерски модели на блузи рокли туники поли съобразени е наи-новите модни тенденции.
 
В сектора продукт на деня този сезон представяме всеки нов модел дрехи който произведем. Swarovski –е бутонът за ценителките са изящната и стилна бижутерия. Парфюми –тестери от най-известните марки.Секторът За мъжа всяка дама може да зарадва своята половинка Предожили сме още аксесоари и други продукти ,с което искаме да задоволим всички ваши желания.
Поръчка на любимите ви продукти могат да бъдат направени по телефона, по електронната поща, с помощта на SMS-съобщения и чрез онлайн магазина www.modnistoki.com. В онлайн магазина www.modnistoki.com са представени най-добрите оферти на всички съществуващи директории и там е удобно за търсене на различни модни стоки.
 
След получаване на поръчка в приложение се изпраща в www.modnistoki.com ,поръчките се обработват, а след това стоките ще бъдат доставени до всеки адрес в България. Клиентът получава пратката от куриерска фирма по избор. За жителите на София има възможност да получават колетите от наш доставчик за по-голяма сигурност.
Ако по някаква причина клиентът не е доволен от стоката , тогава тя може да бъде върната в рамките на две седмици след получаването им 
Постоянно работим върху подобряване на качеството на доставените и стоките и подобряване на обслужването.

Коментари

Няма коментари