КОЛИ ПОД НАЕМ - "SPEEDYCARS" - СОФИЯ

Данни за контакт

Социални мрежи

Информация

Изгодни коли под наем в София и страната.
 
"Speedycars" Ltd е компания за Rent a car услуги в София, която е създадена с идеята, за да се погрижи за Вашето удобно и лесно придвижване на територията на София и цялата страна. Благодарение на надеждните и луксозни коли под наем на фирмата, Вие ще можете да бъдете напълно сигурни, че ще получите най-добрите условия при най-атрактивни цени.
 
Какво ви предлагаме ние:
 
Нови автомобили под наем, подходящи както за всеки ден, така и за специални поводи като сватби, балове и други.
Най-добро съотношение между цена и качество при предлагане на автомобили под наем в София
Екип от професионалисти, който ще се погрижи за Вашия комфорт и сигурност във всеки аспект
„Спидикарс” ООД Рент а кар София предлага напълно безплатна доставка и прибиране на коли под наем от и до летище София както и от и до произволно избран от Вас адрес на територията на столицата. При желание от Ваша страна ще осигурим и квалифициран шофьор, който да се обезпечи високото ниво на комфорт по време на вашето пътуване.
Можете да изберете най-подходящия за Вас клас кола под наем:
 
▪ИКОНОМИЧЕН ▪КОМПАКТЕН ▪СТАНДАРТЕН ▪ДЖИП 4×4 ▪МИНИВАН 5+2▪БУС 8+1
 
Автомобилите под наем на „Спидикарс” ООД Рент а кар са окомплектовани според изискванията на КАТ. За Вашия максимален комфорт и спокойствие ние Ви предлагаме гаранции за ежемесечното следене за отличното техническо състояние на всички коли под наем.
Цената, която Ви предлагаме, е без лимит на изминатите километри и включва пълно автокаско, гражданска отговорност, денонощна пътна помощ както и техническа поддръжка на автомобилите под наем, платена пътна такса. В допълнение, доставката и прибирането на колата под наем за територията на София (от личен адрес, летище, автогара, хотели) е напълно БЕЗПЛАТНО!
Свържете се с нас сега и заявете Вашата идеална кола под наем за всеки повод! Пътувайте заедно с нас сигурно, надеждно и комфортно!
Защото успехът на нашата фирма се измерва с удовлетворението на Вас, нашите клиенти!

Коментари

Няма коментари