РЕСТОРАНТ - РОДОПСКИ КЪТ - СМОЛЯН

Данни за контакт

Социални мрежи

Информация

Ако искате да откриете себе си, да избягате поне за малко от скучното всекидневие посетете ресторант "РОДОПСКИ КЪТ", намиращ се в центъра на град Смолян. От 10 години тук празнуват жителите и гостите на града. Ресторантът предлага родопски уют и автентична родопска кухня: чеверме; родопски клин; пататници; качамак; кавърма по родопски; сърми; марудници; традиционни ястия; салатки; барбекю, риба, пици; разнообразие от десерти и др.
 
Р-т "РОДОПСКИ КЪТ" предлага и обедно меню. Ресторантът разполага със 140 места. Р-т "РОДОПСКИ КЪТ" предлага организиране на сватби ,частни партита, тържества и чествания, както в ресторанта, така и в лятната градина и шатрата на ресторанта. Градината е невероятна смесица от автентичен български стил, типичен за региона и гледка, задоволяващи вкусовете на гостите на ресторанта.
 
В р-т "Родопски кът" сетивата Ви ще се насладят на живата музика на оркестър "РОЖЕН" - р-л Петър Янев , ромон на ручей и звън на сребърни чанове.
А тръгвайки си, отнасяте спомена за добре прекарана вечер и в душата Ви винаги ще има специално място за китния родопски ресторант.
Безплатни парко места за гостите на ресотрант "Родпски кът" .
 
Заповядайте: ЯЖТЕ И ПИЙТЕ И ДОБРА ДУМА ДУМАЙТЕ!

Коментари

Няма коментари