ТЕКСТИЛНИ ИЗДЕЛИЯ - ИВАН ПЕХЛИВАНОВ - СОФИЯ

Данни за контакт

Социални мрежи

Информация

Добре дошли в Odeala.bg!
 
Ние сме малка семейна фирма производител и доставчик на широка гама от висококачествени вълнени одеяла и завивки, тъкани в България от 100% Българска натурална вълна и 100% натурален памук. Основана от експерт в областта с повече от 35 годишен опит, фирмата ни с гордост представя уникална гама от традиционни български вълнени одеала. Ние гарантираме, че ще можете да се насладите на удобството и топлината на нашите продукти за цял живот.
 
Производствената ни база се намира в София. Изградили сме затворен цикъл на производство - от суровия материал, до крайния продукт. Разполагаме с модерно оборудвана предачница, тъкачен и шивачен цех.
 
Нашите одеала са създадени от екип специалисти, които познават и разбират свойствата на природната вълна. Уникалното качество се дължи на знанията и опита на целия ни екип. Високите изисквания към стандарта се спазват на всички етапи от производството - проектиране и дизайн, изкупуване на вълната, фабрично тъкане и багрене. Събираме вълната от всички райони на България, като стриктно следим, те да са Екологично чисти. Багренето се извършва с абсолютно безопасни, органични и натурални химически вещества.
 
Предлагаме продуктите си на Българския, Словенския, Сръбския, Македонския и Руския пазар, като непрекъснато продължаваме да търсим нови възможности за успешно бизнес сътрудничество. Съществува често срещано погрешно схващане, че одеалата от вълна са най-подходящи предимно за запазване на топлината предимно в хладно или студено време. Въпреки това, научните изследвания постоянно показват, че вълна е идеална в горещи и влажни, сухи или мокри условия на околната среда, заради уникалните си качества да диша и ефективно да регулира телесната температура и микроклимата на леглото. В Odeala.bg, ние непрекъснато развиваме нашите продукти, за да подобрим текстурата и мекотата, като същевременно запазим трайността на материята.
 
Целта ни е да сме сигурни, че Вие, нашите клиенти, ще се насладите на удобства и ползите от притежаването на нашите вълнени и памучни одеала и завивки.

Коментари

Няма коментари